3 grunner til at du aldri bør ta et lån for handelsoppdrag

Om du skal ta på deg ett handelsoppdrag må du tenke over hvor du skal, hva du skal ha og hvordan du skal transportere det. Det finnes mange forskjellige lover og regler du må forholde deg til i de ulike verdens land. Ett feiltrinn her eller der, og du kan bli anmeldt og / eller bøtelagt. Det kan derfor ta lang tid å gjøre undersøkelser i disse områdene, så om du har tatt deg ett lån for å gjøre dette, må du tenkte over om du blir stilt økonomisk ansvarlig om noe skjer. Uforutsette kostnader kan føre til liten fortjeneste og gjeld som bygger seg opp.

Forbrukslån i Norge

Forbrukslån i Norge kan høres ut som en veldig lukrativ løsning ved mangel på middler. Lån på dagen kan brukes til det du vil, med en fleksibel avbetaling og høye summer– hva mer kan en ønske deg? Men det mange ikke tenker på er at pengene skal betales tilbake, og de betales tilbake med renter. Det vil tilsi at du taper penger i lengden. Hvis du tar opp ett lån for ett handelsoppdrag må du være helt sikker på at det ikke kommer uventede utgifter, og at fortjenesten er nok til å betale ned lånet før renter begynner å spise av fortjenesten.

shutterstock_307115966Transport og utgifter

Hvordan skal varene transporteres? Biler går ikke på luft, ihvertfall ikke enda. Om du har en egen varebil eller lignede er saken klar, men om du ikke har det bil det forekomme leiekostnader, bensin/diesel og bompenger. Dette kan fort bli en stor kostnad og noe som bør regnes på, hvis ikke kan det plutselig bli mye dyrere enn først antatt. Som sagt tidligere må en også tenke på lover og regler, og når det kommer til handelsoppdrag må du også huske på at det er mange tollavgifter inn til vårt kjære lille land, Norge. Norge har ikke akkurat ett avslappet syn på tollavgifter og regler.